Készleten
Concord Vario XT-5 autósülés - BABAKELLÉK Online Bababolt

Concord Vario XT-5 isofix autósülés 9-36 kg

99 900 Ft

Rating
0 out of 5

Concord Vario XT-5 autósülés. Isofix. 9-36 kg súly között 9 hónapos kortól 12 éves korig. Innovatív, egyszerű kialakítás párosul kiemelkedő biztonsággal a legújabb Concord Vario XT-5 autósülésben! 5 pontos belső biztonsági öv.

Törlés
EAN: SKU: 7500_112 Category: Autósülés Tags: ,

Leírás

Concord Vario XT-5 autósülés. Egy könnyű használatú autósülés, mely az I/II/III súlycsoport számára alkalmas, 9-36 kg súly között 9 hónapos kortól 12 éves korig. Maximális biztonság az innovatív energiaelnyerő kialakításnak és az anyaghasználatnak köszönhetően. Ergonomikus kialakítású ülőfelület kényelmes, a huzatkialakítással puhán párnázott, mely levehető és mosható. Isofixes csatlakoztatás a nagyobb biztonság érdekében. Intelligens méretkövetés, automatikusan növekszik a magasság beállításával az oldalszélesség. Az autósülés 100%-ban megbízható, magas minőségű anyagokból készült.

Az I. súlykategóriában az autósülés 5 pontos belső biztonsági övének hosszúsága gombnyomással módosítható. Az ülőrész süllyeszthető, ezzel adva nagyobb helyet az I. súlykategória alatt, utána az oldala és fejtámlája növelhető, a belső biztonsági övet ekkor már el kell távolítani.

A Concord Vario XT-5 autósülés mérete:50×43-54×67-82 cm.

További információk

Tömeg13.9 kg
Gyártó

Concord

Termék

Autósülés

Szín

Beige, Szürke, Zöld

Súlycsoport

9-36 kg

Korcsoport

9 hónapos kortól

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Concord Vario XT-5 isofix autósülés 9-36 kg”